Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή εκδήλωση του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα δεξιώσεων του 'Φάρος live" πραγματοποιήθηκε φέτος το Χριστουγεννιάτικο εορταστικό δείπνο του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου ενώ μεταξύ των καλεσμένων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι αρχών, φορέων και συλλόγων. Το δείπνο αυτό που αποτελεί πλέον θεσμό τίμησε με την παρουσία της η πρόεδρος του πανελληνίου ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα πρέσβειρα της Ελλάδος στην Ευρώπη για την ανοχή τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι κ. Κατερίνα Παναγοπούλου καθώς και τα μέλη του ΔΣ κκ.Δέσποινα Τζαβέλα, Βίκυ Παλαιολόγου και Ράνη Κόρκα.

Η εκδήλωση αυτή έδωσε την δυνατότητα στα μέλη του τοπικού παραρτήματος να βρεθούν μαζί με το ΔΣ του πανελληνίου αθλητικού σωματείου να γνωριστούν καλύτερα και να διασκεδάσουν.
Χαιρετισμούς απεύθυναν η συντονίστρια του τοπικού παραρτήματος Μαρία Αντωνακάκη καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Νικήτας Δολαψάκης ο οποίος στη συνέχεια εκ μέρους του επιμελητηρίου βράβευσε την κ.Παναγοπούλου για την προσφορά της στον εθελοντισμό και τον αθλητισμό.
Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου αφού ευχαρίστησε τον κ. Δολαψάκη για την εξαιρετική τιμή που της έγινε, συνεχάρη την κ. Αντωνακάκη όπως και την διοικούσα επιτροπή και τα μέλη του τοπικού παραρτήματος για την έντονη δραστηριότητα τους και υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου στο Δήμο Γόρτυνας (Αγ.Βαρβάρα) ενώ σε δηλώσεις της *δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον μεγάλο στόχο του σωματείου που είναι η κατασκευή διαγνωστικού κέντρου πρόληψης και
υγείας νέων αθλητών στο Νομό μας μετά την αποπεράτωση του διαγνωστικού κέντρου στο νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα.
Μάλιστα για τον σκοπό αυτό η κ. Μαρία Αντωνακάκη μαζί με την διοικούσα επιτροπή του σωματείου κκ Μαρία Σακκαδάκη και Μαίρη Παχιαδάκη θα έλθει σε επαφή
με τοπικούς φορείς για την αναζήτηση κατάλληλου χώρου για να στεγάσει ένα τέτοιο κέντρο στο Νομό Ηρακλείου.
Το αμέσως επόμενο διάστημα το τοπικό παράρτημα Ηρακλείου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα θα παρουσιάσει στην πόλη μας βιβλίο μαγειρικής για την προώθηση της Κρητικής παράδοσης και κουζίνας το οποίο εκδίδεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ελλάδα. Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου.

Το ΠΑΣΓ Καλλιπάτερα ευχαριστεί τους υποστηρικτές της βραδιάς:

ΜΑΚΑΡΟΝΙ CITY HALL, την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ, το τουριστικό γραφείο RAOUND TRAVEL, την εταιρεία ΣΑΒΒΑΚΗΣ, την εταιρεία FMS STORES (επώνυμα εσώρουχα) τα ξενοδοχεία MINOS IMPERIAL, GALAXY και MARIN DREAM, το ASMANI ART CENTER, το κατάστημα CAPTAIN HOOK, το τουριστικό γραφείο COSI TRAVEL, τα καταστήματα επωνύμων ρούχων LOUSSILE, ΠΑΡΟΥΣΙΑ,. DIESSEL-ARENA, COUETTE, το κατάστημα εσωρούχων MAIRYLLIN, το ινστιτούτο αισθητικής BELLFEME, το γυμναστήριο GLOBAL GYM, την σχολή χορού ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗ, την COSMOTE, την εταιρεία ΜΑΝΩΛΙΔΑΚΗΣ Μ.ΑΕΕΒΕ, το ζαχαροπλαστείο MUSSES, τα χρυσοχοεία ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΟΣΜΗΜΑ,ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑ το
κομμωτήριο FINNESE, την σχολή ταχυπλόων CRETA RENT BOATS,την διαφημιστική εταιρεία MKS, τις γραφικές τέχνες ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ,το ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΠΙΠΛΟ,τις ΦΥΛΛΟ..ΣΟΦΙΕΣ την εταιρεία ΒΕΚΡΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ για τα είδη διακόσμησης της αίθουσας ,την WARRHOME για την επιμέλεια της διακόσμησης καθώς το ΚΡΗΤΗ TV χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης.